Хвороби знаків зодіаку,домашній лікар

ДОМАШНІЙ ЛІКАР - НАРОДНІ РЕЦЕПТИ

Жива аптека

Лікування травами


&







Прополіс лікує виразку


Бджолу називають природним фармацевтом. Усе, що вона виробляє, затребуване у медицині. Наприклад, чудові ліки від будь-яких виразок шлунка та 12-палої кишки - прополіс. Подрібніть 40 г прополісу і залийте 0,5 л оливкової олії. Прокип'ятіть цю суміш на водяній бані. Приймайте її у теплому вигляді по 1 столовій ложці на день натще.

далі...


Коли кінцівки оніміли...


Півлітрову пляшку заповнити на третину кашкою часнику і залити доверху горілкою. Поставити на 2 тижні у темне місце. Постійно збовтувати. Процідити і приймати місяць по 5 крапель на 1 ч. л. води 3 рази на день. Щоб не було запаху після вживання зілля, з'їжте яблуко чи посмокчіть запашну гвоздику.


Що потрібно їсти восени


Восени прилавки магазинів майорять різнокольоровими фруктами та овочами.Деякі з них можуть похвалитися власним дачним урожаєм.

Старайтеся вживати якомога більше зрілих овочів ,зелені з темними листками ,фруктів.

ПОМІДОРИ - містять рослинні волокна ,вітаміни А,С,Е,групи В,мінеральні речовини ,особливо калій.Помідори мають антиоксидальний ефект ,добре впливають на роботу серця,нирок.

ТОМАТНИЙ СІК - відмінний компонент масок для обличчя.Має омолоджуючу і тонізуючу дію.

Буряк - містить клітковину ,яка поліпшує функцію кишечника ,фосфор, калій і кальцій. Є джерелом рослинного заліза ,цинку і фолієвої кислоти . Багата вітамінами С,PP,Е і групи В.

Капуста - Багата вітамінами С,А і групи В, калієм ,фосфором і залізом .Вона допомагає стати жіночнішою ,виводить зайвий жир з організму і оптимізує роботу кишечника . Чудовим засобом для профілактики грипу і простуди є квашена капуста В ній міститься вітамін С в 2 рази більше ніж у звичайній капусті.

Далее >>


Настойка з горобини
(для кишківника)


1 чайну ложку горобини потрібно розтовкти ложкою ,залити 1 стаканом кип'яченої води і настояти протягом 8 годин .Не проціджуючи,потрібно випити всю настойку протягом дня. Процедуру повторювати декілька днів,в залежності від самопочуття. Попередження:настойка діє як сечогінний і проносний засіб.


Грудний кашель


При грудному кашлі тіло ретельно витирають сухою ганчірочкою ,потім натирають свіжим нутряним жиром або топленим молоком з добавкою скибидару


Нежить навпаки

1 чайну ложку подрібненого кореня мильнянки залити склянкою води і настояти в холодному місці протягом 8 годин ,після цього довести до кипіння ,процідити,охолодити.Відваром промивають ніс і полоскають горло до тих пір поки закладеність носа не мине.

далі...


Рецепти з усього світу


Далее >>

Корисно знати


 image

При болях у спині


100мл 70-процентного спирту змішав з 1 столовою ложкою солі,1 столовою ложкою свинного жиру,1 стручком подрібненого червоного перцю .Все це потрібно потриати на водяній бані,поки не розчиниться жир.

Під час больового спазму потрібно втирати мазь в поясницю,а потім обв'язати шерстяною тканиною.

Як зберегти зуби


Щоразу, коли зїдаємо цукерку, в якій міститься сахароза, утворюється молочна кислота, що підвищує природне кислотне середовище у порожнині рота. Якщо солодощі з'їдаються відразу після обіду або підвечірку, наліт, що залишився на зубах, захищає їх від руйнівного впливу цукру. Якщо ж з'їсти через 2 години після їжі, емаль не захищена й не прикрита. Навіть найгарнішим і найміцнішим зубам у цьому разі загрожує карієс.

далі...

 image


Next >>

Лікуємося бджолиним забрусом

Його застосовують від будь-якого грипу без найменших побічних дій. Наші пращури ці диво-ліки продава­ли пудами за кордон. Я сам уже бі­льше як 15 років не хворію на грип. Востаннє, коли хворів, то цим виліку- вався - за три доби вже мені стало краще, а тепер користуюся цим ди-во-продуктом як вакциною. Бджолиний забрус - кришечки, якими бджоли запечатують мед. Тільки він має бути зібраний спеціальною виделкою бджоляра, зробленою зі швейних голок. Забрус, зібраний но- жем чи розігрітим дротом, не підхо­дить, там дуже багато звичайного воску, а потрібні самі лише кришечки і мед, що під ними зібрався. У забрусі, зібраному виделкою, най­більше лізициму, який активізує імунну систему. Жувати забрус треба як звичайну жуйку, перед уживанням їжі, не менш як 10-15 хвилин. Ра­зова доза для дорослого - столова ложка. Забрус позбавляє нежитю, кашлю, ангіни, застуди, грипу, зубного, головного болю, знижує темпе­ратуру, відновлює голос, усуває нариви, швидко загоює рани, а ще допомагає проти запалення бронхів і легенів, тільки потрібно ще дода­ти до лікування настойку прополісу. Коли наближається епідемія грипу, слід жувати його три дні підряд перед уживанням їжі тричі на день (перед сніданком, обідом, вече­рею). Дуже корисний забрус навіть немовлятам, яких не годують мате­ринським молоком, внаслідок чого в них дуже слабкий імунітет. їм да­ють смоктати забрус у чистій пропрасованій хустинці, зав'язаній у ви­гляді пустушки.
Далі...

DESIGN BY VITALIY SAMILYK
Сайт создан в системе uCoz